Een trouwbeurs maar dan veel leuker! Op zondag 15 oktober is het Trouwbeleving event bij Kasteel Rosendael met hierbij de leukste bedrijven uit de regio. Inspiratie opdoen tijdens de ceremonie, het proeven van de bruidstaart, een rondleiding door de locatie of kennis maken met de aanwezige bedrijven. Tijdens deze trouwbeurs is er van alles te beleven voor aanstaande bruidsparen.

Op landgoed Rosendael kunnen het kasteel en de Oranje-rie worden gebruikt als trouwlocatie. De perfecte trouwlocatie waar jullie in een romantische setting elkaar het ja-woord kunnen geven. Maar het biedt meer mogelijkheden zoals een fotoshoot in het park, een champagnetoast op het terras met uitzicht op de rozentuin en om jullie gasten bezig te houden een rondleiding door het museum van het kasteel. Benieuwd welke mogelijkheden het kasteel en de Oranje-rie jullie kan bieden? Bezoek dan zondag 15 oktober het Trouwbeleving event in Kasteel Rosendael en laat je rondleiden door het Kasteel. Voor meer informatie over de catering kunt u terecht bij de Oranje-rie.

Natuurlijk is dat nog niet alles want in de ceremoniezaal kun je op deze dag twee keer een real-life ceremonie ervaren. Benieuwd welke bedrijven er allemaal belangrijk zijn of willen jullie eens ervaren hoe een ceremonie eraan toegaat? Sluit dan om 12.30 of 15.00 uur aan bij een van deze ceremonies die begeleidt zal worden door een zelfstandig trouwambtenaar en weddingplanner.

Na de ceremonie zal het bruidspaar de taart aansnijden en natuurlijk kunnen jullie hier een stukje van proeven. Daarnaast kunnen jullie opzoek naar de droomjurk, gave fotograaf of kennis maken met dj’s die jullie avond compleet kunnen maken. Zijn jullie dus nog opzoek naar een locatie of bedrijven die jullie trouwdag een droomdag gaan maken? Bezoek dan zondag 15 oktober het Trouwbeleving event bij Kasteel Rosendael.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.