Een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-triade maar wel duurzaam en met een mooi verhaal. Een zeer breed assortiment van droge worst tot hippe badkleding en van verse honing tot moderne woning inrichting.
Op Trots koopt u niet alleen een stuk kaas maar u beleeft het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer van de locatie ook voor een groot deel mee.

Geen versterkte muziek of geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens. Nee, lekker thematisch knutselen voor de kinderen, passend bij de tijd van het jaar. Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben. Tijdens uw bezoek aan de trotsmarkt kunt u ook een heerlijke lunch nuttigen in de Oranje-rie, die de hele dag voor zowel de trotsmarktbezoekers als dag gasten helemaal toegankelijk is. Trots maand edities zijn altijd gratis toegankelijk en voorzien van voldoende gratis parkeer mogelijkheden. De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00.

Tot zondag!