Nieuw van de Oranje-rie

JonnePersoneel gezocht!

Oranje-rie Rosendael

Oranje-rie Rosendael is één van de grootste nog originele oranjeries van Nederland! Van oktober tot half mei wordt deze nog steeds gebruikt voor het overwinteren van de subtropische kuipplanten van landgoed Rosendael. Na ijsheiligen gaan alle planten weer naar buiten en wordt de oranjerie omgebouwd tot horecalocatie. Tijdens het seizoen is er geen dag hetzelfde, de locatie is erg gewild voor verschillende soorten evenementen en partijen. Dit maakt het werken bij de oranjerie veelzijdig en uitdagend, never a dull moment!Wij zijn opzoek naar de volgende functies:1x

-Manager/gastheer/gastvrouw Horeca +-40 uur per week

Ervaring is vereist, diploma niet.4x

-Medewerker bediening

Ervaring is niet vereist.Stuur je CV met motivatie naar oranjerie03@gmail.com
... See MoreSee Less

10 months ago

Oranje-rie Rosendael
Leuk dat jullie er waren! Tot de volgende📷🧡 @ Oranje-rie RosendaelImage attachment

Leuk dat jullie er waren! Tot de volgende📷🧡 @ Oranje-rie Rosendael ... See MoreSee Less

10 months ago

Oranje-rie Rosendael
De Oranjerie is weer open! De planten staan weer buiten... maar ook binnen! Wij hebben de oranjerie ingericht met allerlei planten en exotische fruitbomen! Op de foto zie je een mango boompje met kleine mangos die je bijna kunt zien groeien! Daarachter rechts een 8 jaar oude avocadoboom, deze is vanaf pit gekweekt door @jonne.de.groot. Kom culinair en botanisch bij ons genieten!
#fatboy #palmaverde #mangotree #avocadoplant

De Oranjerie is weer open! De planten staan weer buiten... maar ook binnen! Wij hebben de oranjerie ingericht met allerlei planten en exotische fruitbomen! Op de foto zie je een mango boompje met kleine mango's die je bijna kunt zien groeien! Daarachter rechts een 8 jaar oude avocadoboom, deze is vanaf pit gekweekt door @jonne.de.groot. Kom culinair en botanisch bij ons genieten!
#fatboy #palmaverde #mangotree #avocadoplant
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Wij keken onze ogen uit.wat mooi van binnen en buiten.echt top gedaan. ons ga je vaker zien.Toppers😘

Meer berichten