Exclusieve Verhuur

Natuurlijk is het ook mogelijk om op deze schitterende locatie uw vrienden en relaties uit te nodigen voor een onvergetelijke bijeenkomst. Al heel veel mensen, bedrijven en bruidsparen gingen u voor. De Oranje-rie kan exclusief worden gehuurd voor uw bijeenkomst. Het verloop van de dag en de culinaire invulling bespreken wij graag persoonlijk met u.

Niet Exclusief

Stel u wilt komen lunchen met 20 personen, dan hoeft u natuurlijk de Oranje-rie niet exclusief te huren. Wij hebben veel leuke arrangementen voor uw gezelschap. Natuurlijk gelden deze aantrekkelijke arrangementen wel allemaal binnen onze reguliere openingstijden. Een lunch arrangement begint vanaf Euro 15,50 en bestaat uit huisgemaakte soep, twee boerensandwiches en een saucijzenbroodje inclusief koffie, thee, melk, karnemelk en sappen. Wilt u een meer uitgebreide lunch informeer naar de mogelijkheden.

Culinaire Invulling

Elke bijeenkomst, feest, partij, huwelijk, verjaardag…is weer anders. Graag leren wij u kennen opdat wij samen met elkaar tot een goede invulling kunnen komen. De Oranje-rie staat voor pure producten vaak ter plekke bereidt op de barbecue of in een potje boven een open vuur. Maar ook buffetten, uitgeserveerde diners of “walking dinners” behoren tot de mogelijkheden.

Groepsontvangst

Kasteel en Park Rosendael is bijzonder geschikt voor een rondleiding, lunch, diner of feest met familie, vrienden of uw vereniging. De geschiedenis van het kasteel gaat terug in de late middeleeuwen en het bijbehorende park is bekend om zijn bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen. U kunt kiezen uit een programma op maat of een groepsarrangement. Dit is een samenwerking tussen De Oranje-rie en Geldersch Landschap en Kastelen.
Meer informatie over beschikbaarheid, uw specifieke wensen en reserveren gaat via Geldersch Landschap en Kastelen telefoonnummer 026 364 46 45 van de receptie kasteel Rosendael.
Alle arrangementen zijn te boeken van april tot en met oktober, tussen 11.00 – 17.00 uur. Het is noodzakelijk om te reserveren dit kan per e-mail rosendael@glk.nl of telefonisch op 026 364 46 45.