Open

In verband met COVID-19 hanteren wij de voorgeschreven maatregelen van het RIVM. Dit betekend dat u alleen op het terras kunt zitten. De Oranje-rie is vanaf 14 mei tot medio oktober open. vanaf medio oktober gaat het Kasteel-café open, zie onze openingstijden onderaan deze pagina.

Zelfbediening

Het is bij ons de gewoonte om de drankjes bij de bar te halen en hier ook de eetbestelling te plaatsen. Na verse bereiding komen wij dan de gerechten bij u aan tafel brengen.

Reserveren

Aangezien we werken met zelfbediening hoeft u bij ons niet te reserveren. Echter bestaat uw gezelschap uit meer dan 10 personen is het verstandig om toch even contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan een op maat gemaakt arrangement voor u samen stellen. Reserveren voor gezelschappen op zon en feestdagen is door de drukte helaas beperkt. Voor informatie en de mogelijkheden adviseren wij u om eerst contact met ons op te nemen.

Tevens bestaat de mogelijkheid dat wij op bepaalde dagen verhuurd zijn in verband met een besloten feest. U kunt dan koffie, thee of frisdrank krijgen in Kasteel-café. Het Kasteel-café bevind zich in het souterrain van het kasteel. Voor reserveringen en informatie inzake besloten partijen en feesten, kunt u contact met ons opnemen.