Open

De Oranje-rie is van medio mei tot medio oktober open. Dit jaar sluiten wij onze deuren op 29 oktober, Zie onze openingstijden onderaan deze pagina.  

Zelfbediening

Het is bij ons de gewoonte om de drankjes bij de bar te halen en hier ook de eetbestelling te plaatsen. Na verse bereiding komen wij dan de gerechten bij u aan tafel brengen.

Reserveren

Aangezien we werken met zelfbediening hoeft u bij ons niet te reserveren. Echter bestaat uw gezelschap uit meer dan 10 personen is het verstandig om toch even contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan een op maat gemaakt arrangement voor u samen stellen. Reserveren voor gezelschappen op zon en feestdagen is door de drukte helaas beperkt. Voor informatie en de mogelijkheden adviseren wij u om eerst contact met ons op te nemen.

Tevens bestaat de mogelijkheid dat wij op bepaalde dagen verhuurd zijn in verband met een besloten feest. U kunt dan koffie, thee of frisdrank krijgen in de Theeschenkerij van het Kasteel. De gaat speciaal open omdat de Oranje-rie dan gesloten is. Voor reserveringen en informatie inzake besloten partijen en feesten, kunt u contact met ons opnemen.